UNIK er eonlinekursus med undervisning og samtale i mindre grupper. Formål med kurset er, at vi opdager hver vores unikke udrustning; at vi kender vores nåde-gaver og evner, og får sprog for, hvad Gud sender os ud i verden for at gøre.

Tidspunkt: Vi mødes online 4 torsdage kl. 20-21.30 på følgende datoer: 28/5, 4/6, 11/6 og 18/6.

Forberedelse: Der vil være ca. 30 minutters individuel forberedelse til hver gang.

Kurset begynder kl. 20.00 i vores online “undervisningslokale” (Klik nedenfor på den grønne knap)
Efter en halv times undervisning siger vi farvel til hinanden her og fortsætter samtalen i mindre grupper. Nogle online – og andre privat med egen gruppe.

Klik på grupperum for at komme til en oversigt, hvor du kan klikke på den gruppe du er i (info om grupper og gruppeledere bliver sendt ud på mail inden opstart d. 28. maj)

PERSONLIGHED
& PROFIL

Torsdag d. 28. maj

Torsdag 28/5 Personlighed og Profil (underviser: Ruben Dalsgaard)

Input: Introduktion til UNIK

Herefter 15 minutter  til at tage personligheds-test på jobindex.dk: https://bit.ly/3ficoY9

Input: Grundlæggende præsentation af personlighedsprofiler

Spørgsmål i grupper:

• Hvad i testen genkender du? / er du overrasket over?
  • Hvad siger testresultatet om hvem du er?

HISTORIE &
HJERTESAG

Torsdag d. 4. juni

Torsdag d. 4/6 Historie og Hjertesag  (Underviser: Bill Hybels/Hanne Dalsgaard)

Deltagernes forberedelse:

Skriv liste med de 10-20 vigtigste – både positive og negative – begivenheder i dit liv. Arranger dem på en tidslinie. Det er ikke meningen du skal dele din livshistorie med gruppen næste gang. Men brug tid på at reflektere over, hvordan særlige oplevelser, relationer og begivenheder har været med til at forme dig, og det du brænder for. Eks. 1) Jesper har et minde om en fodboldtræner, der virkelig gav ham en oplevelse af at lykkes. I dag er engageret i den lokale fodboldklub og brænder for at hjælpe børn og unge til at lykkes. Eks. 2) Signe voksede op med en følelse af mindreværd og social uretfærdighed. Nu arbejder hun som socialrådgiver og kæmper for at andre ikke skal opleve den samme uretfærdighed.

Input: Oplæg med inspiration fra Bill Hybels: ”Holy Discontent”

Spørgsmål i grupper:

• Hvordan har din historie været med til at forme din passion?
  • Hvad kan du blive vred/indigneret over?
  • Hvad brænder du for?

GUD &
GAVE

Torsdag d. 11. juni

Torsdag d. 11/6 Gud og Gave (Underviser: Frans Vestergaard Jensen)

Deltagernes forberedelse:

Input: Det 5-foldige tjeneste-begreb.

Hvad siger Bibelen om det, at tjene med sine unikke kvaliteter. Vi vil stille skarpt på det, som ofte er blevet kaldt de fem tjenestegaver: Apostle, profeter, evangelister, hyrder og lærere. Forud for på torsdag skal I alle derfor tage en test, som du finder her(Den skal printes ud og udfyldes! Du kan også tage en online udgave her, som dog er på engelsk.)

Vi vil også komme ind på:

– Hvad er nådegaver for noget?

– Hvorfor sammenligner Paulus kirken med en krop?

– Hvorfor har de andre i kirken altid så svært ved at forstå, hvad der er vigtigt?

SÆSON &
SENDELSE

Torsdag d. 18. juni

Torsdag d. 18/6 Sæson og Sendelse (Underviser: Arvid Asmussen)

Den fjerde og sidste aften skal vi være sammen om spørgsmålene: Hvordan forvalter jeg det, Gud har betroet mig, i denne SÆSON af mit liv? Og: Hvem er jeg SENDT til?

Deltagernes forberedelse:  Hør eller genhør Arvids prædiken fra d. 7. juni : https://youtu.be/-nj8TmDlf34?t=2176

På kursets første tre aftener har vi sat fokus på din unikke personlighed; på hvordan din historie har været med til at forme din ”hellige utilfredshed”, og på din tjenestegave. Men hvad betyder det for dig i dag? I den virkelighed som er blevet din? Sammen med de mennesker som er dine nærmeste?

• Hvad kalder Gud dig til at gøre?

Online grupperum

Når det er tid at mødes i mindre grupper klikker du på den gruppe, du tilhører. Klik på din leders navn.

Frans

Ekstra grupperum 2

Slides fra undervisningen

Undervisning 1