Vær med til at forme fremtidens kirke sammen med de unge

Vi er passionerede omkring at lede unge i Silkeborg til at møde Jesus – Både dem, der allerede er knyttet til tro og kirke, og dem, der endnu ikke er. Vi er optagede af det personlige forhold til Jesus og det, at vandre tæt sammen med ham i hverdagen. Vores drøm er, at kirken former de unge gennem et nært fællesskab, discipelskab, diakoni, relevant forkyndelse og Guds godhed.
Vi er begejstrede over vores blomstrende unge-miljø, både i vores ungdomsgruppe (16-20-årige) og i vores ungevoksne miljø (20-30-årige), men vi er ivrige efter mere!
Derfor søger vi en ungdomspræst, der vil være med til at bygge kirke for fremtiden, sammen med de unge, og sammen med staben og resten af menigheden. Vi ser de unge som et fælles anliggende, og drømmer også om at styrke fællesskabet generationerne imellem.

Om stillingen:

Der er allerede unge og stab, som du kommer til at samarbejde med, men der er meget, der endnu skal udforskes og tænkes nyt om. Derfor vil det at kunne se muligheder og skabe nye sammenhænge blive en del af stillingen, som inkluderer:

• Pionerarbejde – at udforske hvordan kirke for unge ser ud i vores tid.
  • Opbygningsarbejde – at bygge teams, strukturer og indhold.
  • Kulturskabende arbejde – så værdier leves tydeligt ud i fællesskabet.
  • Netværksarbejde – at opbygge kapacitet sammen med andre interessenter (kirker og kristne organisationer).

Om dig

• Du nyder at være sammen med unge, og de kan lide at være sammen med dig.
  • Du brænder for at unge møder troen på Jesus.
  • Du får energi af at være sammen med mennesker og samskabe i teams.
  • Du har teologisk indsigt, kender Jesus og Helligåndens kraft, og kan forkynde Guds ord relevant for unge.
  • Du er visionær og strategisk stærk.
  • Du har ledelseserfaring , særligt i forhold til team og fællesskab.
  • Du er villig til at bo i Silkeborg eller omegn.

Om Silkeborg Oasekirke:

• Vi er en luthersk frimenighed med lidt over 500 medlemmer. Vi er en del af Dansk Oases Netværk.
  • Vi er optagede af god teologi, sund karismatik, og varme, helbredende fællesskaber, der kalder til at følge Jesus efter.
  • Vi vil gøre en forskel hvor vi er sat og være med i det, Gud gør. Vores vision er at se mere af Guds godhed – for os, iblandt os og til vores by.
  • I Silkeborg Oasekirke tror vi, at kirken rummer nogle vigtige svar på de udfordringer, som unge står over for i dag. Men vi tror også, at unge i dag kan give kirken gode udfordringer. Vi er inspirerede af materialet fra konferencen “Åndbar Ungdom” – og vi er klar til at tage nye skridt for at skabe fremtidens kirke sammen med næste generation. Se mere her

Det praktiske:

• Fuldtidsstilling, tidsbegrænset til 3 år. Kan evt. begynde på et lavere timeantal.
  • Fleksible arbejdstider, der tilrettelægges i samarbejde med din leder. Forvent 1-2 aftner om ugen, weekendarbejde og rådighedsopgaver.
  • Referencer og børneattest indhentes.
  • Ansøgningsfrist: 1. marts 2024, sendes til ruben@oasekirken.dk.
  • Første samtale finder sted torsdag/fredag i uge 10
  • Evt. Anden samtale finder sted i uge 11

For yderligere information: Kontakt Ruben Dalsgaard på tlf. 2285 2259 eller på mail: Ruben@oasekirken.dk