Between – Online fællesskab

Simon og Jakob (Bokaj) har taget initiativ til at skabe et online fællesskab for alle betweenere – og deres forældre.

I dette online forum findes der først en velkomst, et sæt regler, som man skal følge. Der er 4 “rum” i fælleskabet

et hjørnerum, et bederum og et aktivitets-/ spillerum og en lektierum
Det er vores ønske at dette forum må skabe sammenhold og fællesskab blandt betweenerne i denne Coronatid.
Ansvarlig for dette online fællesskab: Merete Heldt

For vejledning, installation og tekniske funktioner – kontakt: Simon – 29 82 12 15
Programmet som skal downloades på enten telefon eller computer hedder Discord.

Når man har oprettet sig på discord, https://discordapp.com, kan man klikke på dette invitations link https://discord.gg/YrvUPgv.

Between

Between er Silkeborg Oasekirkes klub for alle der går i 6.-9. kl. og som vil være med i et fedt fællesskab med masser af sjov – og så er vi vilde med at snakke om Jesus. Det koster ikke noget at være med, men vi skiftes til at have kage med. Vi mødes i Silkeborg Oasekirke, Frichsvej 2 i Silkeborg hver mandag fra kl. 19 – 21, men hold øje med programmet!

Læs formålet med Between her

Fællesskabet

… at opbygge gode relationer og nyde fællesskabet.
At øve os i at se det fantastiske i hinandens forskelligheder.

Gud vores Fader

… at vokse i troen og tilliden til Gud, og sammen glæde os over bønnens mulighed og det levende fællesskab med Jesus Kristus.

Andre mennesker

… at hjælpe hinanden med at hjælpe andre – enten i vores lokale miljø
eller i forbøn for mennesker i nød verden over.

Den nye struktur for Between 2018:

Programmet for Between er sammensat af to type aftner, som kører hver anden gang: “Between-Klub” og “Guds Ord i midten”.

Between-Klub

Socialt samvær, lovsang, fællesskab, hygge, særlige aktiviteter* og sjove lege
Ledere: Unge ledere

*Udflugter, overnatninger, skattejagt og lørdags-arrangementer.
Ved sådanne arrangementer har vi behov for stor forældreopbakning.
Løbende information herom.

Guds Ord i midten

Bibel- /temaundervisning, lovsang, fællesskab, sociale aktiviteter.
Leder: Merete + dagens gæst og unge ledere.

Vi søger løbende voksne, som vil byde ind med et besøg i Between med en ærlig fortælling om, hvordan kristenlivet kan se ud. Kontakt os, hvis du har lyst til at byde ind.

For mere info kan du kontakte:

Merete Heldt
 Mail eller telefon: 2460 8066