Medlemmer af menighedsrådet
Billeder: Max Hernandez

Formand Ole Rabjerg
Stilling: Psykolog
Min drøm med Silkeborg Oasekirke er, at vi må opdage mere af hvem Kongen Jesus er. Jeg drømmer om, at vi opdager mere af egen og andres værdi. At hvert menneske er unikt og værdifuldt. Jeg drømmer desuden om aktiviteter, der styrker parforholdet, og tiltag der styrker livet for enlige.
MR-post: Formand og stabsansvarlig

Næstformand Marianne Jørgensen
Stilling: Udviklingskonsulent
Jeg drømmer om, at Silkeborg Oasekirke er en kirke der lever i og af Guds radikale kærlighed og nåde, så det former os som mennesker og fællesskab.

MR-post: Næstformand

Leif Simonsen
Stilling: Porteføljeleder i Krifa
Min drøm er at Silkeborg Oasekirke må være en lokal kirke der bringer håb til mennesker i Silkeborg og omegn. At kirken må stå i spændet imellem at være ledt af Guds ord og Guds Ånd og samtidig være relevant for mennesker i alle aldersgrupper.

MR-post: Kasserer

Irene Jørgensen
Stilling: Køkkenleder i en børnehave
Min drøm med Silkeborg Oasekirke: At vi alle må erfare Guds kærlighed. At vores fællesskab er varmt og autentisk og der er plads til alle. Så drømmer jeg om at den enkelte finder sin plads i Guds rige og vi tilsammen kan gøre en forskel i vores by/område.
MR-poster: Stabsansvarlig

Karen Gonge
Stilling: Fysioterapeut
Jeg ønsker, at Silkeborg Oasekirke har en sund balance mellem: At lede mennesker til Jesus, at fastholde en nær relation til Gud samt at alle oplever sig som en del af en vigtig tjeneste og et nærværende fællesskab.

MR-post: Medlem af Missionsudvalget.

Lise Bilberg Holm
Stilling: Folkeskolelærer
Jeg drømmer om, at Silkeborg Oasekirke må være en kirke, hvor børn og voksne i fællesskab arbejder på at lære Jesus bedre at kende.

MR-post: Kommunikationsansvarlig og kontakt til Børne- og Ungdomsforeningens bestyrelse.

Funktionsbekrivelse menighedsrådet