Medlemmer af menighedsrådet

Formand: Irene Jørgensen
2424 6460
Stilling: Køkkenleder i en børnehave
Min drøm med Silkeborg Oasekirke: At vi alle må erfare Guds kærlighed. At vores fællesskab er varmt og autentisk og der er plads til alle. Så drømmer jeg om at den enkelte finder sin plads i Guds rige og vi tilsammen kan gøre en forskel i vores by/område.

MR-poster: Formand og stabsansvarlig

Næstformand Ole Rabjerg
2711 6122
Stilling: Psykolog i Foreningen Agape
Min drøm med Silkeborg Oasekirke er, at vi må opdage mere af hvem Kongen Jesus er. Jeg drømmer om, at vi opdager mere af egen og andres værdi. At hvert menneske er unikt og værdifuldt. Jeg drømmer desuden om aktiviteter, der styrker parforholdet, og tiltag der styrker livet for enlige.
MR-post: Næstformand og Økonomiansvarlig.

Marianne Jørgensen
2425 4253
Stilling: Udviklingskonsulent
Jeg drømmer om, at Silkeborg Oasekirke er en kirke der lever i og af Guds radikale kærlighed og nåde, så det former os som mennesker og fællesskab.

MR-post: Stabsansvarlig

Leif Simonsen
2753 5341
Stilling: Porteføljeleder i Krifa
Min drøm er at Silkeborg Oasekirke må være en lokal kirke der bringer håb til mennesker i Silkeborg og omegn. At kirken må stå i spændet imellem at være ledt af Guds ord og Guds Ånd og samtidig være relevant for mennesker i alle aldersgrupper.

MR-post: Kommunikationsansvarlig.

Berit Bagger
6085 5025
Stilling: Biblioteksassistent
Mens vi venter på, at Jesus kommer igen, bygger vi kirke. Det gør vi for, at mennesker må møde Jesus – for første gang og igen-igen-igen i hverdagen. Min drøm er, at Silkeborg Oasekirke – ud i alle grene, fællesskaber, arbejdsområder, tiltag og aktiviteter – må danne rum for et møde med Jesus.

MR-post: Medlem af Missionsudvalget.

Lise Bilberg Holm
2511 0203
Stilling: Folkeskolelærer
Jeg drømmer om, at Silkeborg Oasekirke må være en kirke, hvor børn og voksne i fællesskab arbejder på at lære Jesus bedre at kende.

MR-post: Kontakt til Børne- og Ungdomsforeningens bestyrelse.

Funktionsbekrivelse menighedsrådet