Læs mere her

Bliv sponsor!

Støt kirken og eksponer din virksomhed!
Som sponsorvirksomhed kan du vælge mellem to sponsorpakker. Disse tegnes for et år ad gangen
Læs mere her

Følgende virksomheder sponsorerer Silkeborg Oasekirke:

Sliders

Juvel Ejendomme A/S

udlejer boligere og erhvervslejemål i Midt- og Østjylland. Alle ejendomme er renoveret og i fin stand. Vi har bla. lejemål i Herning, Ikast og Sønder Omme. Læs mere her.

Design

Søhøjlandets Maler og Ejendomsservice 

udfører alle typer opgaver inden for malerfaget, hvor kvaliteten altid er i højsædet. Men Søhøjlandets Maler og Ejendomsservice er mere end et malerfirma, da vi også løser alle mulige vedligeholdelses opgaver. Læs mere her.

DLC-BYG v. Dennis Linde Christiansen

Med over 20 års erfaring har jeg faget i hænderne. Det er glæden ved faget og ved at levere et godt stykke håndværk, der giver en god arbejdsdag. Jeg går hverken på kompromis med materialer eller udførelse af arbejdet uanset om det er taget på stalden eller på huset, eller det er køkkenmonteringen. Læs mere her.

Design

Stensbjerg Kleinsmed

er en virksomhed, der udfører alle former for smedearbejde. En stor del af det er ordreproducerede låger, hegn og gelænder i galvaniseret eller pulverlakeret jern. Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds. Læs mere her.

Helle Gottenborg

Jeg tilbyder foredrag og workshops om stress, trivsel og det gode samarbejde.
Jeg tilbyder samtaler til dig eller jer som oplever, at livet ikke er, som du/I kunne ønske. Der behøver ikke være en specifikt grund, men det kan fx handle om stress, angst, depression, sorg eller noget helt andet.
Ring gerne eller se mere på www.hellegottenborg.dk
26164146

Options

Klinik24 

tilbyder både behandling og velvære primært inden for massage og fodpleje til meget konkurrencedygtige priser for kvalitetsbehandlinger. Let at booke tid via onlinebooking. Læs mere her.

Psykolog Ole Rabjerg

Jeg tilbyder jeg terapi til enkeltpersoner, fx indenfor angst, stress, depression, konflikter, sorg, seksuelle problemer, osv. Desuden parterapi til par i krise eller par som ønsker at udvikle parforholdet.

Se mere på min hjemmeside www.olerabjerg.dk

Silkeborg Oasekirke er en levende kirke med over 300 voksne medlemmer. På en gennemsnitsuge er mere end 400 mennesker igennem vores kirkebygning, og vores nyhedsmail modtages af mere end 400 aktive læsere.

Støt kirken og eksponer din virksomhed!

Som virksomhed/selvstændig erhvervsdrivende har du mulighed for at støtte Silkeborg Oasekirke via sponsorpakker. Ud over at støtte kirkens arbejde økonomisk og/eller hjælpe udsatte familier i Silkeborg, får du også mulighed for eksponering af din virksomhed i kirken og overfor de mange mennesker, som jævnligt har kontakt med kirken gennem forskellige kanaler.

Vælg mellem to sponsorpakker, der tegnes for et år ad gangen

 • Reklameslide på storskærm i kirkens cafeteria*.
 • Placér visitkort ved skærmen i cafeteriet.
 • Logo på kirkens hjemmeside.
 • Link og omtale af din virksomhed på sponsorsiden 
 • Reklameslide på storskærm i kirkens cafeteria*.
 • Placér visitkort ved skærmen i cafeteriet.
 • Logo på kirkens hjemmeside.
 • Link og omtale af din virksomhed på sponsorsiden 
 • Logo med link i bunden af kirkens ugentlige nyhedsmail.
 • 2 x 1 måneds reklameopslag på toiletdøre.
 • Gratis leje af lokaler 4 x brug af mødelokale eller 1 x brug af cafeteria pr. år.

* Virksomheden leverer slide til kirkens storskærm. Slide kan udskiftes 2 gange om året. Ændringer/udskiftning af slide herudover koster 500 kr. pr. gang.

Sponsorpakkergrafik

Det er også muligt at sponsorere enkeltstående arrangementer:

Julepakker til enlige forsørgere og andre socialt udsatte i Silkeborg fra kr. 5.000,- eller med varer for tilsvarende beløb.

Feriehjælp (deltagelse på SommerOase) til enlige forsørgere og andre socialt udsatte i Silkeborg fra kr. 5.000,-.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt Leif Simonsen