Hvordan finanseres kirken?

Silkeborg Oasekirke modtager ikke penge fra staten på samme måde som folkekirken. Driften finansieres primært ved bidrag af frivillige gaver fra kirkens medlemmer og støttere.

Principper for givertjeneste

Skatteregler for gaver til kirken

Silkeborg Oasekirke er godkendt efter ligningslovens §8 og §12 til at modtage gaver, hvor giveren får skattefradrag. Såfremt kirken har giverens cprnr sker der hver år i januar en automatisk indberetning til SKAT over det samlede modtagne beløb. Information om gavebrev og skatteregler kan fås ved at kontakte Bjarne Vig tlf. 3059 7065.

Beregn hvad det netto koster at give gave til kirken
Det er muligt at få skattefradrag ved gaver til kirken. Beregn her hvad nettoudgiften er ved at give gaver.

Praktiske økonomioplysninger

Sparekassen Kronjylland: Reg. nr. 6190 konto 0010939283.
MobilePay 30319
Tilmelding til Betalingsservice. Kontakt kontoret regnskab@oasekirken.dk for nærmere information.

Støt kirken i dit testamente

Du har mulighed for at støtte kirken ved at donere arv i dit testamente. Således vil din støtte til kirken fortsætte, selvom du ikke er her længere.

Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du enkelt og gratis kan oprette dit testamente. Testamentet bliver gratis, når du vælger at donere arv til kirken.

Testamentet oprettes online hos Dokument 24 ved at trykke her, og du har mulighed for at få uforpligtende råd og vejledning til oprettelsen. Hverken du eller kirken betaler for testamentet.

Vi håber, at du vil støtte kirken gennem oprettelse af dit testamente.