Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppen2019-01-04T13:16:40+00:00

Kirkens ungdomsgruppe er et fællesskab for unge, der er færdig med folkeskolen. Vi mødes stort set hver onsdag fra kl. 19.30-22.00 og har forskellige events på programmet. Vi beder, synger lovsang, taler om livet og nyder hinandens selskab.

I vores alder begynder mange spørgsmål at presse sig på, da der findes mange stemmer, som vil fortælle, hvad det gode liv er. Derfor bruger vi i ungdomsgruppen tid på at tale om identitet og om at leve i den verden, vi er sat i.

Vi benytter forskellige gæsteundervisere og derudover underviser vores leder, Henrik Kildahl. Ungdomsgruppen handler ikke udelukkende om at lære bibelen bedre at kende, den handler også om at lære hinanden bedre at kende. Derfor holder vi nogen gange “fællesskabsaftener”, hvor vi hygger os med aftensmad eller snacks og kager, spil, sjov og ballade.

Vi ønsker at være et åbent fællesskab og fristed, hvor man kan komme som man er og blive rummet.

For det meste mødes vi i vores egen kirke på Frichsvej 2 i Silkeborg, men også hjemme hos hinanden. Kom endelig og vær med og se hvad det er for noget. Alle er meget velkommen!

Ansvarlig leder:

Henrik Kildahl