SommerOase i Horsens

Velkommen på SommerOase 2024!
Vi glæder os til igen at kunne mødes på SommerOase.
SommerOase er en stor kristen festival på Bygholm Landbrugsskole i uge 29, hvor der kommer deltagere fra hele landet. På den store campingplads er der et mindre område der er tildelt Silkeborg Oasekirkes menighed. Det kalder vi Silkeborg Landsbyen. Midt på dette område har vi vores menigheds-fællestelt, hvor der i løbet af ugen, vil være forskellige invitationer til samling. Har du brug for at tale med en præst, så benyt muligheden på pladsen. Alle fra kirkens stab vil være tilstede på pladsen hele ugen.

Bo sammen med familie og venner

Vil du gerne bo sammen med familie eller venner, skal du tilmelde dig en gruppe. En gruppe er en mindre samling af campingenheder i en større landsby.

OBS: Sidste mulighed for at tilmelde sig en gruppe er 1. juli.

Der er to muligheder:

• Tilmeld dig en gruppe, som en anden har oprettet.
  • Opret en ny gruppe, hvor andre fra samme landsby kan tilmelde sig.

Hvis der er både telte og campingvogne i en gruppe, forsøger vi at placere campingvognene så tæt på teltpladsen som muligt.

Har du spørgsmål kan du skrive til info@danskoase.dk

Følg vores guides
Du kan følge vores guides her – hvor vi beskriver gruppesystemet skridt for skridt:
Sådan opretter du en gruppe
Sådan tilknytter du dig en gruppe

En Landsby med mindre kvarterer

Silkeborg-landsbyen rummer flere hundrede mennesker og det kun muligt for de færreste at kende alle, derfor er landsbyen inddelt i forskellige kvarterer med 8-12 enheder i hver. Måske du kommer til at bo i Æble-kvarteret, Blomme-kvarteret, Solsikke-kvarteret…

Hvert kvarter har sine egne “værter” (2-4 personer), som på en særlig måde er opmærksomme på at skabe muligheder for at man kan lære hinanden at kende i kvarteret.

I Landsbyprogrammet er der lagt op til 3 tidspunkter, hvor man hilser på hinanden i kvarteret. Det kan foregår i kvarterets største fortelt eller på gaden, og hvis det er dårligt vejr, så er der også mulighed for at benyttes det store Fællestelt midt i landsbyen.

• Søndag aften, efter mødet i storetelt
  • Søndag frokost
  • Mandag aftensmad, hvor der er landsbyparty i kvarterene.

Kan du lide at skabe god stemning – eller har du særligt hjerte for at alle føler sig set og imødekommet? Så var det måske noget for dig at blive vært i dit kvarter. Kontakt hanne@oasekirken.dk for at høre mere.

Høvdinge-teamet

Hanne Dalsgaard

Skriv til Hanne

Ruben Dalsgaard

Skriv til Ruben

Katja Nordstrøm

Skriv til Katja

Lis Abildtrup

Skriv til Lis

Program og tid til fællesskab.
Der er mange forskellige tilbud og aktiviteter i løbet af en SommerOase-uge, og det er helt op til den enkelte at beslutte, hvad der ønskes at deltage i.
Ud over festivalprogrammet, som Dansk Oase og BUO står for, vil der også være fælles aktiviteter i vores egen Silkeborg-landsby. Se med her på kalenderen og koble dig på Facebook-gruppen for Silkeborg Landsbyen.
Har du spørgsmål, så kontakt Høvdinge-teamet: Hanne, Ruben, Lis og Katja