Gudstjenester og ressourcer

Gudstjenester og ressourcer 2018-03-26T17:51:17+00:00

Gudstjenester – et sted, hvor Gud møder mennesker.

I Silkeborg Oasekirke holder vi gudstjeneste hver søndag kl. 10.30. Ved de fleste gudstjenester er er særskilt program for børnene ligesom der er et “lytterum” med et stort vindue ind til kirkesalen, her kan forældre til urolige børn sidde med i gudstjensten.
Mange elementer i gudstjenesten ligner, hvad man ville kunne opleve i en sognekirke, så som barnedåb, salmesang, nadvergang og prædiken. Musikstilen er typisk mere rytmisk og der vil være en blanding af salmer og moderne sange.

Gæster er altid velkomne til at være med – og vi vil gøre vort bedste for, at du føler dig godt tilpas og ved, hvad der foregår, hvornår og hvorfor.

Kirkefrokost
Der er kirkefrokost ca. en gang om måneden for hele menigheden.

Gudstjenesterne er forskellige

Den klassiske gudstjeneste

Festlige gudstjenester med særskilt program for børn og juniorer.
Efter gudstjenesten er er kirkekaffe

Familiegudstjeneste

Familiegudstjenester hvor hele familien er samlet i kirkesalen under hele gudstjensten. Denne gudstjeneste er ofte lidt kortede en den klassiske.