Parforhold og ægteskab

Vi er en gruppe i Silkeborg Oasekirke, som ønsker at kæmpe for bevarelse af parforhold og ægteskaber. Vi henvender os primært til par, som er en del af Silkeborg Oasekirke. Her på siden kan du bla. finde inspiration til andre hjemmesider med fokus på parforhold. På siden finder du også de tilbud, som vi pt. udbyder samt gode bøger, film og undervisningsmaterialer.

Se folder
Kommunikationskursus v/ Steen Kruse
Aktuelle tilbud
Links til ressourcer

Kommunikation, sex og intimitet – Undersøgelse fra 2018

Som mange ved, har ægteskabsgruppen været på besøg i celler og klynger hen over sommeren. I forbindelse med det lavede vi en spørgeskemaundersøgelse. Spørgeskemaet viste følgende interesse for undervisning omkring parforhold:

Det har vi selvfølgelig lyttet til, og det er derfor en stor glæde for os, at vi nu kan invitere til følgende undervisningsdage hen over den næste periode. Det er tilmed lykkedes os, at lave aftaler med nogle af de mest kompetente undervisere indenfor hver deres felt:

Kommunikationskursus for par v/ Steen Kruse

Tirsdag d. 11. juni: Vi arbejder med kommunikation og forudsætningerne for den gode samtale

Tirsdag d. 25. juni: Vi arbejder med den svære samtale omkring forskelligheder. Vi skal se på forskellig typer samtaler.

Begge aftner kl. 19 – 21.30. Der vil være oplæg til hjemmearbejde mellem aftnerne.

Underviser: Steen Kruse, Par og familieterapeut. Afdelingsleder hos Center for familieudvikling Århus udtaler: ”Kommunikation og konflikthåndtering går hånd i hånd. Samtidig tager god kommunikation afsæt i nogle meget fundamentale områder i parforholdet, nemlig trygheden i forholdet og accept af forskelligheder.

Tilmelding her

Du kan også tilmelde dig direkte hos Gitte Eriksen på gitte@oasekirken.dk

Pris: 200 kr. pr. par for begge aftner inkl. kaffe

Aktuelle tilbud