Med opstart d. 20. januar og frem til juni ønsker vi at give alle, der gerne vil have hjælp og inspiration til at læse og forstå Bibelen, mulighed for at deltage i Silkeborg Oasekirkes Bibelskole.

Den første aften vil Ruben Dalsgaard give en starthjælp til det gamle testamente, for at forstå dens historiske skelet og sammenhæng. Øvrige emner vil være Joshuas bog, Kongebøgerne, Salmernes bog, Visdomslitteraturen, Johannes åbenbaring, Ny testamentes samtid & historie og Første Thessalonikerbrevet. Foruden Ruben Dalsgaard vil Morten Vartdal også være underviser. Aftenen begynder kl. 19.30 (udvalgte onsdage) og vil bestå af 2 lektioner.

Man kan deltage en enkelt aften eller i hele forløbet. Aftenerne vil være helt eller delvist online, alt efter hvilke restriktioner vi er underlagt.

Bibelskolen foregår online i “grupperum 4”

Dato og tid Tema Underviser
20. januar kl. 20 Starthjælp til det gamle testamente, forstå dens historiske skelet og sammenhæng Ruben Dalsgaard
27. januar kl. 20 Joshuas bog Morten Vartdal
10. februar Samuelsbøgerne og Kongebøgerne Morten Vartdal
3. marts Salmernes bog Ruben Dalsgaard – Aflyst
24. marts Jeremias Bog Morten Vartdal
21. april Johannes Åbenbaring #1 Morten vartdal
28. april Johannes Åbenbaring #2 Morten vartdal
19. maj Ny testamentes samtid + intro til Paulus Ruben Dalsgaard
2. juni Første Thessalonikerbrev Morten Vartdal

Morten Vartdal

Ruben Dalsgaard

Gik du glip af undervisningen?

Du er velkommen til at kontakte hanne@oasekirken.dk for at få tilsendt optagelserne af undervisningen og evt. slides.