Første gang – torsdag d. 22. september kl. 17.30 – 20.00

Der er nu planlagt 3 aftner, hvor KvindeCaféen holder åbent om aftenen i stedet for i dagtimerne.
Kom og nyd fællesskabet med andre kvinder. Der er aftensmad til 20,- kr. og Merete Heldt inviterer til “stillerummet”, som er et vigtigt omdrejningspunkt i KvindeCaféen.

Baggrund
KvindeCaféen er blevet til for 5 år siden her i kirken, med en klar vision om at skabe et sted, hvor kvinder kan mødes og “tænke godt om sit hjerte”. Værdier som overbærenhed, rummelighed, gensidig respekt er bærende og mærkbare, når man besøger Caféen.
I foråret inviterede Kvinderne fra Caféen resten af kirkens kvinder til en festlig aften, og det var en kæmpe succes. Aftenen blev også startskuddet til at et nyt team af frivillige blev etableret. Teamet har nu fastsat 3 datoer, hvor KvindeCaféen holder åbent om aftenen i stedet for dagen. Invitér en veninde med! Og HUSK tilmelding af hensyn til maden.