Opgavekalender

Opgavekalender 2018-03-16T18:34:46+00:00

Hvem laver gudstjenesterne?

Mellem 10-25 frivillige er engageret i at løse opgaver til hver gudstjeneste. Kirketjenere, skærmteam, lydfolk, streaming-team, musikere og sangere, mødeledere, forbønsteam, børneteam, gudstjenesteværter…

Kontakt Hanne Dalsgaard, hvis du ønsker at blive en del af disse teams

aug 5 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Frans V. Jensen Gudstjenesteleder: Berit Bagger Lovsang: Jan Rostved Forbøn: A:  B: Lyd: Tim Baldwin Projektor: Søren Pedersen Roderiet: Team 1 – Merete Heldt PitStop: ?? Bamsebande: Lise Bilberg Kirketjener: Olav Heldt Alterblomster: Britt Kristensen Gudstjenesteværter: Alice Møberg, Morten Meldgaard, Marianne Jørgensen Livestreaming: Jakob Abildtrup Profetteam:
aug 12 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Hans Jørn Østerby Gudstjenesteleder: Peter Sode Jensen Lovsang: Hans Jørn Østerby Forbøn: A:  B: Lyd: Tim Baldwin Projektor: Hanne Vingborg Roderiet: Ingen PitStop: Ingen Bamsebande: Ingen Kirketjener: Kirsten og Henning Hauge Sørensen Alterblomster: Niels Kristensen Gudstjenesteværter: Irene og Anders Jørgensen, Søren Fink  Livestreaming: Kim Højland Profetteam: Kirkefrokost: Irene og Anders Jørgensen
aug 19 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Peter Sode Jensen Gudstjenesteleder: Leif Simonsen Lovsang: Hanne Dalsgaard Forbøn: A:  B: Lyd: Mads Nielsen Projektor: Leif Stagis Roderiet: Team 2 – Betina Meldgaard PitStop: ?? Bamsebande: Hanne Søholm Kirketjener: Rosa og Børge Kristiansen + Hanne Laursen Alterblomster: Merete Simonsen Gudstjenesteværter: Marianne og Jan Christoffersen, Knud Jørgensen Livestreaming: Kim Højland Profetteam:
aug 26 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Patrick Mc Donald Gudstjenesteleder: Steen Balle Lovsang: Eva Thygesen Forbøn: A:  B: Lyd: Søren Baldwin Projektor: Søren Pedersen Roderiet: Team 3 – Vinnie Nielsen PitStop: ?? Bamsebande: Sara Debel Kirketjener: Arne Pedersen Alterblomster: Irene D. Nielsen Gudstjenesteværter: Carsten Hvergel, Margit Rabjerg, Lene Holm Livestreaming: Finn Jørgensen Profetteam:
sep 2 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjenesteopgaver
Prædikant: Henrik Kildahl Gudstjenesteleder: Torben Mathiesen Lovsang: Jørgen-Peter Futtrup Forbøn: A:  B: Lyd: Tim Baldwin Projektor: Hanne Vingborg Roderiet: Team 1 – Merete Heldt PitStop: ?? Bamsebande: Charlotte Linde Kirketjener: Hanne og Svend Erik Kristensen Alterblomster: Irene Jørgensen Gudstjenesteværter: Gitte Østerby, Karen Aagaard, Bjarke Hauge Livestreaming: ?? Profetteam: Kirkefrokost: Marianne og Jan Vindum Christoffersen
10:30 Gudstjensteopgaver
Gudstjensteopgaver
sep 9 kl. 10:30 – 12:00
Gudstjensteopgaver
Prædikant: Peter Sode Jensen Gudstjenesteleder: ?? Lovsang: Jonas Larsen Søholm Forbøn: A: Per Højsgaard og ? Lyd: Mads Nielsen Projektor: Søren Pedersen Roderiet: Ingen PitStop: Ingen Bamsebande: Ingen Kirketjener: Birthe og Keld Schrøder-Thomsen Alterblomster: Birthe Schrøder-Thomsen Gudstjenesteværter: Alice Møberg, Morten Meldgaard, Marianne Jørgensen Livestreaming: ?? Profetteam:

Hvordan fungerer rengøringen i kirken?

Rengøringen foretages af kirkens egne medlemmer og brugere. Ordningen er obligatorisk og fungerer ved at arbejdsgrupper på 5 – 10 personer har tjansen 2-3 gange om året.

Skriv til Kit Hvergel, hvis du ønsker at komme i en arbejdsgruppe.
Se navne på tovholderne for de forskellige arbejdsgrupper. Her