Juleaften i Silkeborg Oasekirke

Mangler du et sted at fejre jul, er du velkommen til juleaften i Silkeborg Oasekirke. Vi fejrer traditionel dansk kristen jul, som begynder med julemiddag. Derefter julesalmer og juleevangeliet omkring træet efterfulgt af juleknas og hygge.

Det er både for børn og voksne. Vi starter kl. 17.00 og slutter kl. 22.00.

Pris: Det koster 100 kr. at deltage for voksne og 50 kr. for børn.
Mulighed for at søge om fribillet ved tilmelding.

Der vil i meget begrænset omfang være mulighed for at blive hentet og efterfølgende kørt hjem – gør opmærksom på det ved tilmelding.

Tilmelding via denne formular senest den 20. dec.

Mulighed for at deltage i juleaftensgudstjeneste kl. 14.00 og blive i kirken indtil juleaften begynder kl. 17.00.

Indbydelse til udskrift

Benyt denne formular.
eller skriv til jul@oasepost.dk,
eller SMS: 6166 7098

Tilmelding senest den 20. december

Pris:

Det koster 100 kr. at deltage for voksne og 50 kr. for børn. Mulighed for at søge om fribillet ved tilmelding.

Transporthjælp

Der vil i begrænset omfang være mulighed for at blive hentet og efterfølgende kørt hjem – gør opmærksom på det ved tilmelding.

Julegudstjeneste