Ny i kirken?

Ny i kirken?2020-06-23T22:43:30+02:00

Velkommen til Silkeborg Oasekirke

Velkommen her i Silkeborg Oasekirke! Vi er en menighed med masser af muligheder for samvær og fællesskab. Vi er også en menighed, der har en størrelse, som nogen gange kan gøre det uoverskueligt at finde ind i et fællesskab, hvis man ikke lige kender nogen i forvejen.
Det vil vi gerne hjælpe dig med! Her er 3 ting, du kan gøre med det samme

1. Tilmeld dig nyhedsmailen.
  2. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak om det, du ønsker at høre mere om.
  3. Tjek kalendersiden ud. Alle aktiviteter i kirken er listet på kalenderen – og du er velkommen!

Ny i kirken?

Udfyld denne formular… hvis du er ny i kirken og gerne vil kobles på et fællesskab eller netop har deltaget i et Introkursus.
Du behøver ikke udfylde alle felterne.

janejer allerede i et fællesskab

janejer allerede i en tjenestegruppe

Introkursus

Tid til at blive medlem?

HVEM KAN DELTAGE?
Vi afholder Medlemskursus for alle, der gerne vil vide mere om Silkeborg Oasekirke, og som overvejer medlemskab. Kurset henvender sig særligt til dig, der allerede har stiftet bekendtskab med kirken gennem deltagelse i gudstjenester og/eller andet fællesskab.

HVAD HANDLER DET OM?
Vi ser på kirkens profil og teologi, vi ser på kirkens opbygning i forhold til fællesskab, tjeneste, ledelse og økonomi. Og vi ser på, hvad det betyder at være en forpligtet del af fællesskabet som medlem.

MØDE I KIRKEN ELLER ONLINE?
Kurset strækker sig kun over een aften, hvor vi mødes i Hjørnerummet, det er dog også muligt at koble sig på via et link og deltage online. Ønskes online deltage bedes du venligst sørge for at informere om dette i tilmeldingen.

Vælg mellem:
– torsdag d. 27. august
– onsdag d. 2. sept.
Kurset er en forudsætning for at blive medlem af Silkeborg Oasekirke. Deltagelse ved kurset er dog helt uforpligtende.

Tilmeld dig kurset